No Image

ПОЕТСКО ЧИТАЊЕ ВО СЕДИШТЕТО НА ГРОМ

12.05.2017 admin 0

12.05.2017 година Велат каде што царува уметноста таму секогаш има позитивна енергија. Таква беше и атмосферата во седиштето на Граѓанската опција за Македонија ГРОМ. „Поетската […]