Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Форумот на жени ГРОМ -Илинден спроведе еко работна акција

26.03.2017

Форумот на жени на ГРОМ – Илинден во континуитет се грижи за животната околина. На 25 март беа засадени дрвја во дворот на Основното Училиште “Гоце Делчев” и Средното Стручно Училиште “Илинден”.

 

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin