Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Форумот на жени на ГРОМ со хуманитарна акција „За среќни Велигденски празници“

06.04.2017 година

Форумот на жени на ГРОМ, во пресрет на Велигденските празници ќе реализира активност „За среќни Велигденски празници”. Форумите на жени ширум Македонија ќе посетат семејства од социјален ризик, семејства на самохрани родители, стари лица, старечки домови и центри. Ќе подарат љубов и поддршка на своите соседи.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin