Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Градската организација на ГРОМ Скопје им подари црвени рози на нашите сограѓанки

12832315_10205354874703041_2693920139067979038_n08.03.2016 година

Градската организација на ГРОМ СКОПЈЕ, во координација со Oпштинските Oрганизации по трет пат спроведе акција, по повод Меѓународниот ден на жената ,,8 Март”.

Честитајќи им го празникот на понежниот пол со подарување на црвена роза, претставниците на Oпштинските Oрганизации од ГРОМ Скопје им изразија чест и достојно внимание на нашите сограѓанки, кои позитивно реагираа на овој симболичен гест кон нив.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin