Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Конечен Извештај за изврешена ревизија на вкупниот Финансиски извештај

Конечен Извештај за изврешена ревизија на вкупниот Финансиски извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите во изборната кампања и ревизија на усогласеност на Граѓанска Опција за Македонија – ГРОМ

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin