No Image

Жените на ГРОМ кон врвот

06.03.2016 admin 0

06.03.2016 година По повод меѓународниот ден на жената 8-ми Март, жените на Граѓанската опција за Македонија го “освоија” Водно и поминаа незаборавни моменти на заедничко […]

No Image

Форумот на жени ГРОМ – Карпош со хуманитарна мисија во транзитниот прифатен центар – Табановци

16.11.2015 admin 0

Форумот на жени ГРОМ – Карпош оствари хуманитарна мисија во Транзитниот прифатен центар – Табановци. Табановци, во последните шест месеци е северната дестинација кон која […]