Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Громовската младина ги празнуваше Св. Трифун и Св. Валентајн

DSC_599614.02.2016 година

Денот на виното и Денот на љубовта беше повод, Форумот на млади на ГРОМ да се соберат и да ги одбележат овие празници. Во централниот дел на Т.Ц ,,Лептокарија’’, младите громовци им делеа честитки и им подаруваа чаша вино на граѓаните, честитајќи им ги на тој начин празниците. По завршувањето на оваа активност, младите од ГРОМ се дружеа на кафе пиење со претседателот на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Јакимовски.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin