Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ДОБИЕНИ ДОНАЦИИ ЗА ПЕРИОД 01.01-31.12.2021 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ДОБИЕНИ ДОНАЦИИ ЗА ПЕРИОД 01.01-31.12.2021 ГОДИНА

izvestaj 2

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin