Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Извештај за примени донации на транасакциска сметка за финансирање на изборна кампања за период 13.09.-06.10.2021 година

izvestaj za donacii 2

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin