Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ПОКАНА ЗА ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА

Вечерва,во 23.15 часот нова прес -конференција во Кокс на кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin