Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОРУМОТ НА ЖЕНИ НА ГРОМ НА БАКЛАВА ЗА КУРБАН БАЈРАМ

03.09.2017 година

Жените на Граѓанската Опција за Македонија – ГРОМ, по повод големиот верски празник Курбан Бајрам ја споделија радоста на своите пријателки од муслиманска вероисповед, гостувајќи традиционално во нивните празнично уредени домови.

Бескрајните разговори, споделените насмевки, волшебниот вкус на баклавата, опојниот мирис на чајот, богатството на старите и новите пријателства го направија овој ден за паметење.

Среќен Курбан Бајрам драги пријатели.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin