Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Претседателот на ГРОМ, Јакимовски со реакција на изјавата на Христијан Мицкоски во емисијата на „Само интервју“ емитувана на 29.06.2023 на Канал 5 телевизија

ЛЕЈКА‼️
Со новиот изборен закон мора да се воведе задолжителен психијатриски преглед за “лидерите” на секоја политичка партија!
До каде отиде вечерва во додворувањето кон американците лидерот на ВМРО ДПМНЕ!
Предлага да ја примиме Украина во НАТО, да го активираме член 4 и да влеземе со војска во Украина на фронт со Русија.
Какво увлекување, поголем Католик од Папата‼️
Америкаците внимаваат со реториката за влегување во војна со Русија, а тој диретно ќе војувал и предлага да испратиме наша, македонска војска‼️
Што да испраќаме војска нека оди тој како доброволец. Не е престарен има 45години. Во кондиција е, секој ден ака по Водно, очекувам дека ќе го распределат во јуришна бригада да го форсира Дњепар зошто не може да потоне оти е многу лесен.
Лејка‼️
Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin