Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ДЕМАНТ: Драган Илиевски назначен за в.д. директор на Зоолошката градина во Скопје, не е член на нашата партија

ДЕМАНТ

Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ во целост ги демантира наводните објави во дел од медиумите дека лицето Драган Илиевски назначен за в.д. директор на Зоолошката градина во Скопје, е член или некогаш бил член на нашата партија.

Со оглед на наведеното, бараме овој демант да биде соодветно објавен.

Со почит,

Граѓанска опција за Македонија-ГРОМ

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin