Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите на трансакциската сметка за изборна кампања од денот по завршување на првиот круг на гласање до завршување на вториот круг на гласање за период од 16.10.2021 до 31.10. 2021 година

FINANSISKI IZVESTAJ VTOR 2021 LOKALNI –

prva

posledna

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin