Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Втор Извештај за примени донации на транасакциска сметка за финансирање на изборна кампања за период 13.09.-06.10.2021 година

donacii lokalni vtor izvestaj2021 – 16.10.2021

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin