Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ подготвен за локалните избори. Крсте Петревски избран за шеф на ЦИШ

Извршниот Одбор на партијата го констатираше составот на Централниот Изборен Штаб за претстојните Локални Избори 2021 година.

Крсте Петревски

За шеф на Изборниот Штаб е избран Генералниот Секретар, Крсте Петревски, а за заменик е избран Александар Трајановски, Претседател на Градската Организација на Скопје.

ГРОМ е целосно подготвен за претстојните локални избори, изборната програма за Општина Карпош е веќе готова, пред карпошани ќе излеземе да ја бараме довербата со квалитетни решенија за нивните проблеми.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin