Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Трајановски: Град Скопје – Транспарентност и демократија на “блок и муте”

Транспарентност и демократија на “блок и муте”, пишува на Фејсбук советникот во Град Скопје и портпарол на ГРОМ, Александар Трајановски.

Кога на СДСМ ќе им поставиш прашање те гасат од седница на Совет на Град Скопје и итаат на гласање.

Во точката предложена на дневен ред во која имаше доста нејаснотии во консталацијата на текстот и пресметката за наводно соинвеститорство со градежна компанија, побарав појаснување и укажав дека има недостатоци.

Како одговор добив искучување од седницата.

Инаку во пресметката во предложената точка фалат околу 13.000 евра.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin