Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски вечерва во 18,20 часот гостин во „24 Анализа“ на Телевизија 24

Претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски вечерва ќе гостува во дебатната емисија „24 Анализа“ на Телевизија 24 со почеток од во 18,20 часот. Соговорник ќе дебатата ќе биде лидерот на Демократски сојуз, Павле Трајанов.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin