Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Трајановски: Најскапото интервју во историјата е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 3 милиони денари?!

Портпаролот на Граѓанската опција за Македонија и советник во Град Скопје Александар Трајановски пишува на Фејсбук за нова афера во Општина Карпош.

„Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 3 милиони денари“!

Насловот на интервјуто е дека „Стефан Богоев Не и се погодил на урбаната мафија“.
Богац може не и се погодил на урбаната мафија ама затоа ептен им се погодил на Слободен Печат.
2020 година 2 милиони денари
2019 година 1 милион денари

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin