Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Љупчо Пренџов вечер гостува на Радио Лидер во 20.10 часот

Потпреседателот и пратеник на Граѓанската опција за Македонија вечерва ќе биде гостин на Радио Лидер со фрекфенција 107,4 ФМ во 20.10 часот.

Онлине може да се следи на овој  линк Радио Лидер

Или на Фејсбук страната на Радио Лидер

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin