Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Жална Вест

Почитувани,
Со најдлабоко жалење ве известуваме дека денес почина нашиот почитуван колега Акит Незири. Неговото заминување беше ненадејно, неочекувано и нѐ остави во неверување и длабока тага.

Незири е еден од основачите на Граѓанската Опција за Македонија, член на Централниот Одбор на ГРОМ и Потпреседател на О.О. ГРОМ Гостивар.

Изразуваме искрено сочуство до семејството.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin