Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Претседателот Стевчо Јакимовски вечерва во “Што не е јасно”.

Почитувани

Претседателот на Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ Стевчо Јакимовски, вечерва ќе гостува на ТВ Алфа во дебатната емисија “Што не е јасно”.со почеток во 20:55 часот

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin