Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Отворен нов штаб на ГРОМ во Влае

Oпштинската организација на Граѓанска опција за Македонија на Карпош активно се подготвува за изборите, па во таа насока на 21 јануари отвори штаб во Урбаната заедница Влае.

Многубројни членови и симпатизери беа дел од свечената атмосфера. На отворањето присуствуваа и претседателот на партијата Стевчо Јакимовски  како и претседателот на Општинската организација на ГРОМ – Карпош Зоран Кралевски.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin