Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

12та седница на Централниот Одбор на ГРОМ

Денес, Сабота 21.12.2019 година, се одржа 12та седница на Централниот Одбор на Граѓанска Опција за Македонија.

Според дневниот ред, на седница се зборуваше за актуелната политичка ситуација во земјата како и за подготовките на партиските тела и организации за претстојните предвремени парламентарни избори закажани за 12 април 2020 година.

На денешната седница свое обраќање имаа потпретседателот на партијата Љупчо Пренџов, секретарот Виктор Цветковски и претседателот на ГРОМ, Стевчо Јакимовски.

 

 

 

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin