Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ-Градската Организација на Скопје, одржа координативна седница

По заклучоците изведени од седницата на Извршниот Одбор на партијата, Градската Организација  на Скопје одржа координативен состанок во пресрет на големиот Антивладин Протст закажан за 02.06.2018(Сабота) за кој Граѓанската Опција за Македонија најави дека го поддржува и дека ќе учествува на истиот.

Во присуство на претседателите од Општинските Организации на ниво на град Скопје и делегатите на Градската Организација се сумблимираа подготовките и активностите за периодот кој следува.

На оваа координативна седница присуствуваше и потпретседателот Горан Анчевски кој зборуваше за актуелната политичка ситуација како и за заклучоците од состанокот на Извршниот Одбор.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin