Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Форумот на Жени на падините на Попова Шапка по повод 8ми Март

Форумот на жени на ГРОМ се придружи кон иницијативата која ја покренаа граѓаните на Република Македонија под мотото: ”Да го вратиме сјајот на Попова Шапка”. Седумдесет жени на Граѓанската Опција за Македонија, ја продолжија повеќегодишната традиција, со која Меѓународниот ден на жената 8-ми Март го одбележуваат со ”освојување” на планински врвови, посета на национални паркови и природни убавини. Форумот на жени на ГРОМ продолжува да го шири духот на искрени пријателства и е отворен за соработка со сите кои сакаат да се придружат на нашите активности.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin