Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

4та седница на Централниот Одбор на ГРОМ

Сабота 24.03.2018 година, се одржа четвртата седница на Централниот Одбор на Граѓанска Опција за Македонија. Во просториите на Град Скопје се одржа 4та седница на Централниот Одбор на ГРОМ, каде што беше презентриран финансискиот извештај за работењето на партијата за изминатата 2017та година, како и ставовите на партијата за Атланските интеграции, актуелната политичка состојба во државата.

На четвртата седница на Централниот Одбор и го донесе следниот ЗАКЛУЧОК. ГРОМ е недвосмислено против промена на името на државата, идентитетот, јазикот, историјата и целосното разнебитување на Македонскиот народ и Македонската нација и не ги подржува преговорите за промена на името на државата Република Македонија.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin