Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Прес конференција

Вечерва, во 21.30ч прес конференција во седиштето на ГРОМ ќе одржи кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски.