Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

КАНДИДАТОТ НА ГРОМ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА КАРПОШ СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ГО ОСТВАРИ СВОЕТО ПРАВО НА ГЛАС

15.10.2017 година

Денеска, во ООУ „ Димо Хаџи Димов“, во населбата Влае, кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски го оствари своето право на глас.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin