Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Карпош 3 (12.10.2017 година)


Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin