Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Митинг на ГРОМ во Козле (12.10.2017 година)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1469874463102195.1073742016.600643960025254&type=1&l=18923f961e

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin