Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани на повеќе локации во Козле (11.10.2017 година)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1468961719860136.1073742005.600643960025254&type=1&l=0809fbd044

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1468964583193183.1073742007.600643960025254&type=1&l=77bacbfbfa

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1468952043194437.1073742002.600643960025254&type=1&l=76a0186826

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin