Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Средба со граѓани во населба Козле (05.10.2017 година)

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin