Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: МИТИНГ НА ГРОМ НА ПЛАТОТО КАЈ ПЕДАГОШКА (01.10.2017 ГОДИНА)

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin