Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ФОТОГАЛЕРИЈА: Отварање на штаб на Месната Организација на ГРОМ -КЈП и ПБК и партиски активности на Стевчо Јакимовски во населба Козле (19.09.2017 година)

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin