Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Хуманитарна акција на Форумот на жени -ГРОМ: ЗА ПОЛНИ РАНЦИ СО ПЕТКИ

09.09.2017 година

Жените на Граѓанската Опција за Македонија – ГРОМ, во период од 5-7 септември 2017 год., организираа хуманитарна акција – “ ЗА ПОЛНИ РАНЦИ СО ПЕТКИ “ донирајќи училишен прибор, материјали и опрема на семејства на кои им беше и повеќе од потребно за да им овозможат на своите најмили успешен почеток на новата учебна година.

Секој подарок кој е подарен од срце има непроценлива вредност за сите на кои се подарува, но уште поголема радост на тој што подарува. За сите нас насмевките и озарените лица на дечињата ги направија овие денови за паметење и беа доволен поттик да продолжиме и понатаму со ваква работа.

Форумот на жени на ГРОМ на сите ученици им посакува успех во новата учебна година.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin