Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанската опција за Македонија на сите граѓани во Република Македонија им го честита националниот празник „Илинден“

Делегација на ГРОМ одаде почит на великаните од двата Илиндена, положувајќи цвеќе и поклонувајќи се пред спомениците на: АСНОМ, Никола Карев и Методија Андонов Ченто. Нека е честит Илинден.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin