Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ОО ГРОМ ГАЗИ БАБА НИЗ ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

26.06.2017 година

Општинската организација ГРОМ-Гази Баба го искористи продолжениот викенд за еднодневна прошетка низ Источниот дел од Македонија. Педесетина членови од оваа организација ја посетија винаријата “Сопот” кај Велес, црквата Свети Тројца во Радовиш како и Смоларските водопади.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin