Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Форумот на жени на ГРОМ -Гази Баба со донаторски базар

Хуманитарно – донаторски базар во организација на Форумот на жени на ГРОМ – Гази Баба. На 14 јуни во просториите на централното седиште на ГРОМ се одржа хуманитарно – донаторски базар за помош на самохрана мајка од Гази Баба која секојдневно се бори со својата болест и со егзистенционалните проблеми на семејството. Форумот на жени на ГРОМ е отворен за соработка со сите кои сакаат да се придружат на нашите секојдневни активности.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin