Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Еколошка акција на Форумот на жени на ГРОМ -Штип

20.03.2017 година

По повод одбележувањето на Денот на пролетта и Меѓународниот ден на екологијата, Форумот на жени ГРОМ -Штип на 19.03.2017 година, со поддршка и одобрение од градоначалникот на Општина Штип, Илчо Захариев, направи еколошка акција со засадување на расад дрвца од фамилијата маленеј.

Акцијата се спроведе долж реката Брегалница, покрај патеката во населбата „8 -ми Ноември“.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin