Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборен состанок на Форумот на жени на ГРОМ -Гази Баба

23.02.2017 година

Одржан изборен состанок на Форумот на жени на ГРОМ -Гази Баба. За претседател на Форумот беше избрана Радмила Миташева, која до сега успешно ја извршуваше функцијата на ВД претседател, а за потпретседател на Форумот на жени беше избрана Лидија Трпкова.

На состанокот присуствуваше и претседателката на Форумот на жени на ГРОМ, Добрила Андоновска, Валентина Додевска, член на Централниот Одбор на Форумот на жени и претседателот на ОО на ГРОМ Гази Баба, Живко Белчев.

На сите им посакуваме успех во понатамошните активности.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin