Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Второ Собрание на ГРОМ

Во недела, 19 февруари 2017 година, 11 часот, во Македонската опера и балет ќе се одржи второто Собрание на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin