Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

СО ЧАША ВИНО И ЧЕСТИТКА ФОМ ГРОМ ГИ ОДБЕЛEЖА СВ. ТРИФУН И СВ. ВАЛЕНТАЈН

Форумот на Млади на Граѓанската опција за Македонија, традиционално, на платото во Т.Ц. „Лептокарија“ го одбележа  Денот на Виното и Денот на љубовта. Младите громовци, на граѓаните им го честитаа денешниот двоен празник, подарувајќи им чаша вино и честитка во вид на срце. ФОМ ГРОМ по повод  православиот празник  „Св. Трифун“  им го честита празникот на лозарите, со желба за бериќетна и успешна година, и на сите кои го празнуваат „Св.Валентајн“ денес, им посакува преку целата година да бидат заљубени.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin