Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ИЗБОРИ 2016: Изјава за медиумите на Јакимовски

Денес, недела (11.12.2016 год.), во ООУ „Димо Хаџи Димов“, претседателот на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Јакимовски го оствари своето право на глас на предвремените парламентарни избори. По гласањето даде изјава за медиумите.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin