Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Говор на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во Куманово – 07.12.2016 година

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin