Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Интервју со Стевчо Јакимовски на тема: Проекти во програмата „Реално“ за Општина Карпош

07.12.2016 година

Интервју со лидерот на ГРОМ, г -дин Стевчо Јакимовски во мобилното студио на ТВ НОВА.

http://tvnova.mk/video/intervju/stevche-jakimovski/

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin