Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Минов: Ако станам пратеник ќе го афирмирам високото образование

Кандидатот за пратеник од коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Панчо Минов на денешната прес конференција го презентираше делот од програмата „Реално“, наменет за образованието, културата и спортот.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin