Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Говор на претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски во Струмица – 04.12.2016 година

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin