Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Гостување на лидерот Стевчо Јакимовски во емисијата „Отворено студио“ -А1 Струмица

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin