Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Обраќање на Претседателот на ГРОМ г-н Стевчо Јакимовски (митинг Струга – 22.11.2016 година)

22.11.2016 година

Претставување на лидерот на ГРОМ Стевче Јакимовски на митингот на „Коалицијата за подобра Македонија“ во Струга.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin